Naslovna » naslovnica » 3.HUMANITARNO – MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR MARIO ČMAREC

3.HUMANITARNO – MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR MARIO ČMAREC

SATNIJA ZA ZAŠTITU  VIP OSOBA PVP,  POBJEDNIK 3.HUMANITARNOG – MEMORIJALNOG MALONOGOMETNOG TURNIRA  MARIO ČMAREC

 U povodu treće godišnjice smrti bivšeg pripadnika Doma Glavnog stožera OSRH desetnika Maria Čmareca 13. je lipnja 2013. održan humanitarni memorijalni malonogometni turnir na sportskim terenima Administrativnog središta MORH-a i Glavnog stožera OSRH. U natjecanju je sudjelovalo 70-ak pripadnika Oružanih snaga RH te gosti iz Trgovačkog društva Pleter-usluge d.o.o. Pobjednik turnira je ekipa satnije za zaštitu VIP osoba pukovnije Vojne policije , 2. mjesto pripalo je ekipi Pukovnij veze, a 3. mjesto ekipi Počasno- zaštitne bojne.

Najboljoj ekipi turnira pehar je uručio bojnik Slavko Topić, koji je tom prigodom uručio i obitelji pokojnog Maria, supruzi i malodobnoj djeci, prikupljena sredstva od uplaćene kotizacije za sudjelovanje na turniru. Bojnik Topić  zahvalio se sudionicima turnira na sudjelovanju te izrazio zadovoljstvo što pripadnici Oružanih snaga RH i na ovakav, sportski način, djeluju humano i sjećaju se svojih kolega, kao i njihovih obitelji.

Podsjetio je i kako se sportskim aktivnostima razvija i povećava borbena spremnost pripadnika Oružanih snaga, ali i razvija njihovo zajedništvo, te natjecateljski pozitivni duh koji im pomaže u svakodnevnim vojnim zadaćama.

Dom Glavnog stožera OSRH osnovan je 1. prosinca 1998. i danas je jedna od četiri pristožerne postrojbe Oružanih snaga Republike Hrvatske kojoj je glavna zadaća logistička potpora Kabinetu načelnika Glavnog stožera, svim upravama Glavnog stožera, Zapovjedno-operativnom središtu, Odjelu Vojne policije, Vojnostegovnom sudu te Vojnom ordinarijatu u Republici Hrvatskoj.

Sudionici turnira

1.Dom stožera GS OS RH

2. Pukovnija Vojne policije

3. Pukovnija veze

4. Počasno zaštitna bojne

5.Središnjica elektronskog izviđanja

6.Satnija za zaštitu VIP osoba PVP

7.Pleter usluge d.d.

2013-06-13 14.02 mario cmarec

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Comments

comments

Pogledajte

Predsjednik Milanović odlikovao članove UBVVPDR

Dana 11. travnja 2024., Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović …

Komentiraj