Naslovna » naslovnica » Predstavnici UBVVPDR-PKZŽ sastali se sa županom Krapinsko-zagorske županije i načelnikom općine Đurmanec

Predstavnici UBVVPDR-PKZŽ sastali se sa županom Krapinsko-zagorske županije i načelnikom općine Đurmanec

Dana 16.02.2018., predstavnici UBVVPDR-PKZŽ  u sastavu predsjednika g. Damira Mihočineca, dopredsjednika g.Josipa Škrleca, tajnika g. Roberta Skendera i dopredsjednika krovne Udruge g. Jakova Stanušića, održan je sastanak sa županom Krapinsko-zagorske županije g. Željkom Kolarom i načelnikom općine Đurmanec, g. Damir Belošević.

Na oba sastanka predstavljeni su opći podaci nedavno osnovane podružnice UBVVPDR, ciljevi Udruge koji su u skladu s ciljevima krovne udruge i ostalih podružnica i njenu misiju. Osobito je istaknuto sudjelovanje većeg broja vojnih obveznika iz Krapinsko-zagorske županije u razni postrojbama VP u Domovinskom ratu.

Na sastanku je spomenuta dosadašnja aktivnost podružnica bez pravne osobnosti s velikim angažmanom na svim važnim događanjima u Krapinsko-zagorskoj županiji. Danas, kao podružnica s pravnom osobnosti, predsjedništvo Udruge KZŽ zatražilo je od župana i načelnika općine Đurmanec financijsku potporu za rad UBVVPDR-PKZŽ u 2018.g, a osobito je primarno rješavanje adekvatnog radnog prostora.

Župan Krapinsko-zagorske županije, g. Kolar i načelnik općine Đurmanec prepoznali su potencijal i perspektivu Udruge, te obećali pomoć u onoj mjeri prihvatljivoj za proračun Krapinsko-zagorske županije  i općine Đurmanec.

Comments

comments

Pogledajte

Bivši pripadnici Vojne policije, članovi Udruge,  odali su počast zapovjedniku obrane Sunje, Žarku Peši

Bivši pripadnici Vojne policije, članovi Udruge,  odali su počast zapovjedniku obrane Sunje, Žarku Peši. U …