Naslovna » naslovnica » Dodijala priznanja “Veliko zlatno srce”

Dodijala priznanja “Veliko zlatno srce”

Predsjednik Jakov Stanušić i dopredsjednik Vlado Kovačević Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata,  nadnevka  15. ožujka 2024 godine, bili su  nazočni u Zagrebu u  kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma  na svečanom uručivanju priznanja “Veliko zlatno srce” gospodinu Anti Deuru.

Veliko zlatno srce je priznanje, koje Udruga branitelja Domovinskog rata “Zagrebački velesajam”, u suradnji s drugim udrugama i organizacijama proizašlim iz Domovinskog rata dodjeljuje jednom u godini dana pojedincima za iznimni doprinos u stvaranju slobodne i samostalne Republike Hrvatske, ove je godine dodijeljeno Anti Deuru za izuzetne zasluge u promicanju istine o Domovinskom ratu i pomicanju vrijednosti slobodne, samostalne i neovisne Republike Hrvatske. Dobitnik navedenog priznanja Ante Deur, saborski zastupnik, bio je dragovoljac i branitelj iz  Domovinskog rata i jedan je od istaknutih branitelja obrane Vukovara.

Dosadašnji dobitnici “Velikog zlatnog srca” su; Mladen Pavković, dr Nela Sršen, Anja Šovagović Despot, Jakov Sedlar, Milan Bandić, Zlatko Dalić, dr.Herman Vukušić, Tomo Medved, Miodrag Demo, posmrtno Janko Bobetko, prof.dr. Zoran Komar.

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …