Naslovna » naslovnica » Predstavnici UBVVPDR-PKZŽ sastali se sa županom Krapinsko-zagorske županije i načelnikom općine Đurmanec

Predstavnici UBVVPDR-PKZŽ sastali se sa županom Krapinsko-zagorske županije i načelnikom općine Đurmanec

Dana 16.02.2018., predstavnici UBVVPDR-PKZŽ  u sastavu predsjednika g. Damira Mihočineca, dopredsjednika g.Josipa Škrleca, tajnika g. Roberta Skendera i dopredsjednika krovne Udruge g. Jakova Stanušića, održan je sastanak sa županom Krapinsko-zagorske županije g. Željkom Kolarom i načelnikom općine Đurmanec, g. Damir Belošević.

Na oba sastanka predstavljeni su opći podaci nedavno osnovane podružnice UBVVPDR, ciljevi Udruge koji su u skladu s ciljevima krovne udruge i ostalih podružnica i njenu misiju. Osobito je istaknuto sudjelovanje većeg broja vojnih obveznika iz Krapinsko-zagorske županije u razni postrojbama VP u Domovinskom ratu.

Na sastanku je spomenuta dosadašnja aktivnost podružnica bez pravne osobnosti s velikim angažmanom na svim važnim događanjima u Krapinsko-zagorskoj županiji. Danas, kao podružnica s pravnom osobnosti, predsjedništvo Udruge KZŽ zatražilo je od župana i načelnika općine Đurmanec financijsku potporu za rad UBVVPDR-PKZŽ u 2018.g, a osobito je primarno rješavanje adekvatnog radnog prostora.

Župan Krapinsko-zagorske županije, g. Kolar i načelnik općine Đurmanec prepoznali su potencijal i perspektivu Udruge, te obećali pomoć u onoj mjeri prihvatljivoj za proračun Krapinsko-zagorske županije  i općine Đurmanec.

Comments

comments

Pogledajte

IX Hodočašće hrvatskih branitelja sjeverozapadne Hrvatske Majci Božjoj Gorskoj u svetištu Lobor

„Povodom obilježavanja IX Hodočašća hrvatskih branitelja, sjeverozapadne Hrvatske Majci Božjoj Gorskoj u svetištu Lobor, na …