Naslovna » naslovnica » 31. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

31. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

Poštovane/i,

Ministarstvo hrvatskih branitelja, u suradnji sa Vojnim ordinarijatom RH organizira sudjelovanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji na 31. hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Hodočašće će se održati u nedjelju, 1. listopada 2023. godine.

Ministarstvo hrvatskih branitelja osigurati će odlazak (prijevoz autobusima) na hodočašće za najviše 50 osoba sa područja Grada Zagreba/zagrebačke županije.

Sukladno programu okupljanje hodočasnika je u kongresnom prostoru crkve na otvorenom do 8:00 sati, Križni put je u 8:30 sati do kada svi hodočasnici moraju sjediti na svojim mjestima, sv. Misa je u 10:00 sati, a potom slijedi zajednički objed. Završetak hodočašća i odlazak iz Svetišta planiran je oko 15:00 sati.

Za hodočasnike će se osigurati topli obrok i pitka voda nakon sv.mise te paketi s hranom u povratku iz Marije Bistrice.

Molimo Vas kao predstavnika udruge da nas u najkraćem roku, a najkasnije do četvrtka, 28. rujna 2023. godine obavijestite o:

1.broju članova koji bi sudjelovali u hodočašću,

2.njihovim osobnim podacima (imena i prezimena, datumi rođenja, OIB te brojevi telefona)

3.odredite među sudionicima osobu koja će biti predstavnik grupe.

Među hodočasnicima mogu biti zastupljene sve kategorije sudionika Domovinskog rata: hrvatski branitelji, dragovoljci, hrvatski ratni vojni invalidi, obitelji smrtno stradalih i zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja.

Mjesto i vrijeme polaska, kao i prošle godine, su parking iza Cibone u ulici Florijana Andrašeca. Okupljanje hodočasnika je od 5,30 do 6,00 za kada je predviđen polazak prema Mariji Bistrici.

Molimo Vas da nam gore tražene podatke dostavite na broj telefona 01/3658- 011, 01 /3658 -013broj faxa 01/3658-012 ili na e-mail adresu jadranka.brekalo@branitelji.hr  te ana.dincir@branitelji.hr

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …