Naslovna » naslovnica » Priopćenje za javnost: Sudjelovanje na svečanom mimohodu povodom proslave Dana pobjede, Dana hrvatskih branitelja i Vojno-redarstvene operacije “Oluja”

Priopćenje za javnost: Sudjelovanje na svečanom mimohodu povodom proslave Dana pobjede, Dana hrvatskih branitelja i Vojno-redarstvene operacije “Oluja”

UDRUGA BRANITELJA I VETERANA VOJNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA na državnoj razini obavještava javnost da će sudjelovati na svečanom mimohodu povodom proslave Dana pobjede, Dana hrvatskih branitelja i Vojno-redarstvene operacije “Oluja” u Zagrebu dana 04.08.2015. godine te će svojim sudjelovanjem sa svim predstavnicima i sudionicima Vojne policije Domovinskog rata RH zajednički proslaviti 20. obljetnicu Vojno-redarstvene operacije “Oluja”. 

Biti dio svečanosti povodom proslave Dana pobjede, Dana hrvatskih branitelja i Vojno-redarstvene operacije “Oluja” poseban je događaj i velika čast sudjelovati u dostojnom predstavljanju svih instrumenata državne moći koje su doprinijele i koje doprinose očuvanju i sigurnosti naše Domovine. 

Pozivamo sve članove, bivše i sadašnje vojne policajce na okupljanje i zajedničko druženje 04.08.2015. godine s početkom u 10,00 sati na naš prostor u Gornjoj Kustošiji, objekt “Stara streljana”, Kustošijanska br. 373, a nakon zajedničkog ručka organiziran je autobusima odlazak na svečani mimohod.

Comments

comments

Pogledajte

Ponosno i dostojanstveno proslavljena 28. obljetnica VRO Oluja

Zajedničkim okupljanjem povodom obilježavanja VRO „Oluja“ u Kninu 5. kolovoza 2023 godine Predsjedništvo Udruge branitelja …