Naslovna » naslovnica » Obilježavanje obljetnice udruge branitelja i veterana vojne policije i 71.bVP u Rijeci

Obilježavanje obljetnice udruge branitelja i veterana vojne policije i 71.bVP u Rijeci

U Aleji poginulih branitelja na centralnom groblju Drenova u Rijeci položeni su vijenci u povodu obilježavanja obljetnice Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata podružnice Primorsko-goranske županije.

Članovi obitelji smrtno stradalih pripadnika 71. bojne Vojne policije, predstavnici Primorsko-goranske županije i grad Rijeke, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave PGŽ, Ministarstva obrane RH i Hrvatske vojske, Službe Vojne policije i Pukovnije Vojne policije okupili su se na centralnog groblju Drenova kako vi obilježili obljetnicu i položili vijence u spomen na poginule branitelje.

U povodu obilježavanja 24. obljetnice Udruge branitelja i veterana 71. bojne Vojne policije, predstavnici grada Rijeke na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Miroslavom Matešićem, također su položili vijenac i zapalili svijeće za sve poginule branitelje, a posebice za šesnaest pripadnika 71. Bojne Vojne policije.

U Aleji hrvatskih branitelja na Drenovi, nalazi se Spomen park šesnaest smrtno stradalih pripadnika 71. bojne Vojne policije.

Foto galerija

[shashin type=”album” id=”24154″                       ” size=”600″  columns=”max”]

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …