Naslovna » foto » Božićno druženje članova UBVVPDR

Božićno druženje članova UBVVPDR

Božićno druženje članova  UBVVPDR

 U prostorijama Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata, Ilica 188, 21.prosinca 2012. upriličeno je druženje za članove Udruge Vojne policije i njihove goste.

Na Božićnom druženju nazočilo je  izaslanstvo Pukovnije Vojne policije predvođeno zapovjednikom pukovnikom Mijom Validžićem, izaslanstvo odjela Vojne policije  koje je predvodio pukovnik Branko Cvitanović.

Predsjednik Udruge Željko Jakobčić obratio se nazočnima, zahvalio se na njihovom dolasku, zaželio im sretan Božić i uspješnu Novu 2013.godinu. i naravno da redovito plaćaju članarinu.

Predsjednik UBVVPDR podružnice Grada Zagreba Stanko Bravić također je svima poželio sve najbolje za Božićne blagdane i predstojeću 2013.godinu.

Lijepo je bilo vidjeti na okupu umirovljene Vojne policajce i one koji su još uvijek u djelatnoj vojnoj službi kako razmjenjuju stare uspomene iz Domovinskog rata. Kako je u razgovoru rekao jedan od nazočnih umirovljenih kolega jedino kad su ovakva okupljanja vidimo jedni druge i predložio da tijekom godine organiziramo športske igre kako smo nekada imali između bojni VP jednom godišnje da obnovimo i njegujemo tradiciju druženja između postrojbi VP.

Foto galerija / klikom na fotografiju

IF

 

Comments

comments

Pogledajte

Predsjednik Milanović odlikovao članove UBVVPDR

Dana 11. travnja 2024., Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović …

Komentiraj