Naslovna » naslovnica » Učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba i ove su godine otvorili izložbu fotografija pod nazivom:”Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba i ove su godine otvorili izložbu fotografija pod nazivom:”Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Udruga već drugu godinu uspješno surađuje s učenicima Hotelijersko-turističke škole u sklopu edukativnog projekta Ja domovinu imam”, kojom su educirani o kronološkim događajima iz Domovinskog rata te važnosti Vojne policije u Domovinskom ratu i danas.

Učenici su 18.11.2018. ,pod vodstvom profesorice u mirovini, gđe Dubravke Bouša Slabinac te ostalih profesora navedene škole,  zajedno s članovima UBVVPDR sudjelovali u Koloni sjećanja na 27. obljetnicu pada Vukovara.
U čast svim poginulima i sjećanje na pad grada Heroja, učenici su otvorili izložbu kojoj su prisustvovali predsjednik UBVVPDR Željko Jakobčić, dopredsjednik udruge Jakov Stanušić, general u mirovni Mate Laušić, članovi UBVVPDR, zapovjednik Središta vojne policije za obuku “Bojnik Alfred Hill” pukovnik Mile Skukan i pukovnik Milivoj Perić.

Izložba je bila otvorena za sve zainteresirane od 26.studenog do 30.studenog 2018.godine u školi HTT iz Zagreba, na adresi Frankopanska 8.

Autori fotografija su Roko Raguž, Roberta Marković i Fran Slonjšek kojima zahvaljujemo na ustupanju istih.

Zahvaljujemo učenicima i profesorima Hotelijersko-turističke škole na još jednoj uspješnoj suradnji te se veselimo nastavku rada na novim projektima!

Comments

comments

Pogledajte

Članovi udruge pripremili 60 metara drva potrebitim kolegama

Članovi udruge pripremili 60 metara drva potrebitim kolegama. 29.- 30.8.2020. Comments comments