Naslovna » naslovnica » Učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba i ove su godine otvorili izložbu fotografija pod nazivom:”Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba i ove su godine otvorili izložbu fotografija pod nazivom:”Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Udruga već drugu godinu uspješno surađuje s učenicima Hotelijersko-turističke škole u sklopu edukativnog projekta Ja domovinu imam”, kojom su educirani o kronološkim događajima iz Domovinskog rata te važnosti Vojne policije u Domovinskom ratu i danas.

Učenici su 18.11.2018. ,pod vodstvom profesorice u mirovini, gđe Dubravke Bouša Slabinac te ostalih profesora navedene škole,  zajedno s članovima UBVVPDR sudjelovali u Koloni sjećanja na 27. obljetnicu pada Vukovara.
U čast svim poginulima i sjećanje na pad grada Heroja, učenici su otvorili izložbu kojoj su prisustvovali predsjednik UBVVPDR Željko Jakobčić, dopredsjednik udruge Jakov Stanušić, general u mirovni Mate Laušić, članovi UBVVPDR, zapovjednik Središta vojne policije za obuku “Bojnik Alfred Hill” pukovnik Mile Skukan i pukovnik Milivoj Perić.

Izložba je bila otvorena za sve zainteresirane od 26.studenog do 30.studenog 2018.godine u školi HTT iz Zagreba, na adresi Frankopanska 8.

Autori fotografija su Roko Raguž, Roberta Marković i Fran Slonjšek kojima zahvaljujemo na ustupanju istih.

Zahvaljujemo učenicima i profesorima Hotelijersko-turističke škole na još jednoj uspješnoj suradnji te se veselimo nastavku rada na novim projektima!

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …