Naslovna » naslovnica » Organizacijsko provedbeni odbor na prijemu kod Presjednice Vlade

Organizacijsko provedbeni odbor na prijemu kod Presjednice Vlade

Organizacijsko provedbeni odbor svečanog obilježavanja 20.obljetnice osnutka i djelovanja Vojne policije OSRH

1.8.2011. na prijemu kod Predsjednice Vlade RH gospođe Jadranke Kosor

Predsjednica Vlade  RH gospođa Jadranka Kosor primila je   prošireni organizacijsko provedbeni odbor svečanog obilježavanja 20.obljetnice osnutka i djelovanja Vojne policije OSRH.

Organizacijski  odbor upoznao je predsjednicu Vlade i Ministra Obrane Davora Božinovića  sa planom i programom proslave obilježavanja 20 godina osnutka Vojne policije OS RH.

Tom prigodom general pukovnik u mirovini gosp.Mate Laušić predsjednici Vlade je uručio knjigu “Vojna policija u domovinskom ratu”.

U predstavljanju plana i programa predsjednica Vlade je istaknula da je počašćena pozivom i da će se rado odazvati svečanom obilježavanju 20.godina Vojne policije.

U ime organizacijsko provedbenog odbora Predsjednici Vlade,  general pukovnik u mirovini Mate Laušić uručio je knjigu “Vojna policija u Domovinskom ratu”.

Uz generala Laušića u izaslanstvu su bili i Načelnik odjela Vojne policije OS RH, pukovnik Tihomir Zebec, Načelnik stožera pukovnije VP, pukovnik Mate Radoš, pukovnik Branko Cvitanović, te iz  Udruge branitelja i veterana Vojne policije gospodin Željko Jakobčić Predsjednik, Dopredsjednik Jakov Stanušić i Tajnik Damir Kozić.

Comments

comments

Pogledajte

Bivši pripadnici Vojne policije, članovi Udruge,  odali su počast zapovjedniku obrane Sunje, Žarku Peši

Bivši pripadnici Vojne policije, članovi Udruge,  odali su počast zapovjedniku obrane Sunje, Žarku Peši. U …