Naslovna » naslovnica » Održana je redovita izvještajna skupština UBVVPDR-Podružnice Primorsko-goranske županije

Održana je redovita izvještajna skupština UBVVPDR-Podružnice Primorsko-goranske županije

Održana je redovita izvještajna skupština UBVVPDR-Podružnice Primorsko-goranske županije u Rijeci dana 25.09.2015. godine, gdje je u skladu s dnevnim redom donesen novi Statut Podružnice koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama. Kako je dosadašnji tajnik dao ostavku, ostavka je jednoglasno prihvaćena te je tajnika po sada novom Statutu izabralo Predsjedništvo. Isto tako, obzirom da je po novom Statutu Predsjedništvo prošireno te su stoga kooptirana dva člana u Predsjedništvo i to Mladen Kranjčec i Ivica Prevolšek. Nakon što su dva člana direktno ušla u sastav Predsjedništva, Predsjedništvo je jednoglasno donijelo odluku da se za novog tajnika Podružnice imenuje Josip Deranja. U skladu sa Statutom i Zakonom o udrugama za likvidatora UBVVPDR-Podružnice Primorsko-goranske županije imenovana je Ksenija Marojević Velčić.

Nakon izbora nazočnima se obratio predsjednik krovne udruge Željko Jakobčić, koji je sve pozdravio i zahvalio se svima što su se odazvali na ovu skupštinu te održao kratki govor gdje se osvrnuo na rad i napredak kako krovne udruge tako i podružnice. Na kraju svog govora, u ime krovne udruge dodijelio je značajne knjige pod nazivom “Vojna policija u izgradnji i očuvanju mira”  za doprinos kroz ustroj i rad podružnice Željku Selciju, Mladenu Kranjčecu i Marinku Potočnjaku.

Isto tako, nazočne su pozdravili svojim kratkim govorom i Jakov Stanušić, dopredsjednik krovne udruge i Mustafa Zdionica, počasni član i član Suda časti krovne udruge.

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …