Naslovna » naslovnica » Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju

Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju

Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju, 15.09.2018.

Prošla subota protekla je u znaku zajedničkog druženja svih članova UBVVPDR i članova njihovih obitelji koji su taj dan proveli u aktivnostima koje je za njih pripremila krovna Udruga uz domaćine-članove iz Podružnice Ličko-senjske županije.

Tim povodom, popunjen autobus članova , članova njihovih obitelji te djelatnih vojnih osoba iz Pukovnije Vojne policije, vođeni predsjednikom UBVVPDR, Željkom Jakobčićem, u ranim jutarnjim satima uputili su se prema Pećinskom Parku Grabovača gdje ih je stručno vodstvo dočekalo s pićem dobrodošlice. Grupe su tom prilikom obišle, između ostalog, špilju Samograd i upoznale jednu od najpoznatijih turističkih špilja u Hrvatskoj.

Nakon PP Grabovače, uputili su se u Lički Osik gdje ih je dočekao župan crkve Sv. Josipa, vlč. Luka Blažević gdje je održana Sveta misa, a odmah potom i zajednički ručak u ugodnoj atmosferi.

Tijekom jednodnevnog izleta, koji je ujedno bio i edukativnog, kulturološkog sadržaja, obišao se Memorijalni centar „Nikola Tesla“ Smiljan, Spomen dom dr.Ante Starčevića te se posjetio Muzej Like u Gospiću uz stručno vodstvo kustosa.

Povratak je bio u večernjim satima.

Ovim putem zahvaljujemo na ugodnoj dobrodošlici koju su za nas pripremili članovi UBVVPDR-Podružnice Ličko senjske županije, ravnateljici Pećinskog parka Grabovača Jeleni Milković,  g. Mariju Marasu iz Spomen doma dr. Ante Starčevića, te g. Zvonimiru Šuperu za divnu suradnju i pomoć pri organizaciji zajedničkog izleta.

Zahvaljujemo svim članovima, podružnicama Udruge koji su se sa svojom obitelji  odazvali tradicionalnom zajedničkom jednodnevnom druženju kojeg se veselimo ponoviti što skorije.

Comments

comments

Pogledajte

U Dubrovniku proslavljena 30. obljetnica oslobođenja juga Hrvatske

U Dubrovniku je 29. listopada 2022. godine svečano obilježena 30. obljetnica oslobođenja juga Hrvatske. Svečanost …