Naslovna » naslovnica » U Otočcu održana osnivačka skupština UBVVPDR – Podružnice Ličko-senjske županije

U Otočcu održana osnivačka skupština UBVVPDR – Podružnice Ličko-senjske županije

U Otočcu u dvorani DVD-a Otočac održana je 10.04.2015. godine u 18,15 sati osnivačka skupština UBVVPDR – Podružnice Ličko-senjske županije.

 Skupštini su prisustvovali više od 50 što članova UBVVPDR-Podružnice Ličko-senjske županije, što gostiju i to; zamjenica župana Ličko-senjske županije Ivana Tomaš, dogradonačelnik Grada Otočca Nenad Janković, predsjednik i dopredsjednik krovne UBVVPDR Željko Jakobčić i Jakov Stanušić, predsjednik Nadzornog odbora UBVVPDR- Podružnice Grada Zagreba Ivan Sitek, predsjednik Podružnice UBVVPDR-Podružnice Primorsko-goranske županije Željko Selci sa svojim suradnicima,  predstavnici udruge dragovoljaca Domovinskog rata Ličko-senjske županije, predstavnici HVIDR-e Grada Otočca, predstavnici UVVPSDR Zadarske županije te predstavnici medija.

 U skladu s dnevnim redom, donesena je odluka o osnivanju UBVVPDR-Podružnice Ličko-senjske županije te odluka o pokretanju postupka za upis u registar udruga. Također, usvojen je Statut i izabrani su članovi tijela upravljanja. Za predsjednika UBVVPDR-Podružnice Ličko-senjske županije jednoglasno je izabran Milan Grahovac, te dopredsjednik Josip Rukavina i tajnik Predrag Bakarić. U Nadzorni odbor izabrani su Milivoj Zurak, predsjednik te Ivan Vičić i Davor Orešković kao članovi Nadzornog odbora. Za likvidatora je jednoglasno izabran Josip Grčević. Sjedište Podružnice UBVVPDR Ličko-senjske županije je na adresi u Otočcu, Sinac 362.

 Nakon izbora nazočnima se obratio izabrani predsjednik Podružnice Milan Grahovac te nakon zahvale na povjerenju obećao da će se držati Statuta i zastupati članove udruge i obitelji poginulih Vojnih policajaca u ostvarivanju njihovih prava te širiti istinu i samo istinu o Domovinskom ratu.

 Svi prisutni pozdravili su osnivanje Podružnice UBVVPDR Ličko-senjske županije, a zamjenica župana Ličko-senjske županije Ivana Tomaš i dogradonačelnik Grada Otočca Nenad Janković posebno su izrazili obećanje za financijskom pomoći.

Comments

comments

Pogledajte

NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE

Manifestacija koja nosi naziv NALIČJE ŽIVOTA – SAMO DA RATA NE BUDE održati će se …