Naslovna » naslovnica » Dobrovoljna predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava

Dobrovoljna predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak, 29. prosinca 2014. godine,  u prostorijama Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata održana je tiskovna konferencija na kojoj su  gosp. Željko Jakobčić, predsjednik Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata, gđa.  Vlasta Ivčević,zamjenica pročelnice Gradskog ureda za branitelje i gosp. Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije Pu zagrebačke,  predstavili ciljeve kampanje kako bi dodatno senzibilizirali javnost na dobrovoljnu predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.  

 Dosadašnje aktivnosti dragovoljne predaje oružja i minsko-eksplozivnih koje policija provodi zajednički sa Gradskim uredom za branitelje i udrugama branitelja uspješno su realizirane što potvrđuje i prikupljena količina minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva.

 Na tiskovnoj konferenciji ponovno je upućen apel svim građanima koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstava da ga bez straha od sankcija predaju policiji, s napomenom da ista sredstva ne donose sami već da o svojoj nakani predaje obavijeste Udrugu na broj telefona 8889-367 ili policiju na broj telefona 192 te ili najbližu Policijsku postaju nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.

Danijela

Comments

comments

Pogledajte

Predsjednik Milanović odlikovao članove UBVVPDR

Dana 11. travnja 2024., Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović …