Naslovna » naslovnica » Dobrovoljna predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava

Dobrovoljna predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak, 29. prosinca 2014. godine,  u prostorijama Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata održana je tiskovna konferencija na kojoj su  gosp. Željko Jakobčić, predsjednik Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata, gđa.  Vlasta Ivčević,zamjenica pročelnice Gradskog ureda za branitelje i gosp. Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije Pu zagrebačke,  predstavili ciljeve kampanje kako bi dodatno senzibilizirali javnost na dobrovoljnu predaju oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.  

 Dosadašnje aktivnosti dragovoljne predaje oružja i minsko-eksplozivnih koje policija provodi zajednički sa Gradskim uredom za branitelje i udrugama branitelja uspješno su realizirane što potvrđuje i prikupljena količina minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva.

 Na tiskovnoj konferenciji ponovno je upućen apel svim građanima koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstava da ga bez straha od sankcija predaju policiji, s napomenom da ista sredstva ne donose sami već da o svojoj nakani predaje obavijeste Udrugu na broj telefona 8889-367 ili policiju na broj telefona 192 te ili najbližu Policijsku postaju nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.

Danijela

Comments

comments

Pogledajte

Međunarodna konferencija 9. Centra znanja pod nazivom „Znanjem kroz izazove budućnosti“

Međunarodna konferencija 9. Centra znanja za društveni razvoj pod nazivom „Znanjem kroz izazove budućnosti“ održana …