Naslovna » naslovnica » 24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

Pozivamo sve članove UBVVPDR zainteresirane da se jave u udrugu na broj telefona 01 8889367 radi sudjelovanja na hodočašću u Mariju Bistricu kako bi Vam osigurali akreditacije.

Ministarstvo branitelja u suradnji sa Vojnim ordinarijatom  RH organizira sudjelovanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji na 24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Hodočašće će se održati u nedjelju 02. listopada 2016. godine.

Sudionici hodočašća, u izravnoj organizaciji Ministarstva, su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji predstavnici udruga  iz Domovinskog rata svih županija RH, grada Zagreba i djelatnici Ministarstva branitelja.

Prijevoz hodočasnika organizira Ministarstvo.

Za hodočasnike će se osigurati topli obrok i pitka voda nakon sv. Mise, te pakete s hranom u povratku iz Marije Bistrice podijelit će županijski koordinatori.( hodočasnici sami osiguravaju hranu pri dolasku).

 

Comments

comments

Pogledajte

Predsjednik Milanović odlikovao članove UBVVPDR

Dana 11. travnja 2024., Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović …