Naslovna » naslovnica » 24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

Pozivamo sve članove UBVVPDR zainteresirane da se jave u udrugu na broj telefona 01 8889367 radi sudjelovanja na hodočašću u Mariju Bistricu kako bi Vam osigurali akreditacije.

Ministarstvo branitelja u suradnji sa Vojnim ordinarijatom  RH organizira sudjelovanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji na 24. Hodočašće hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Hodočašće će se održati u nedjelju 02. listopada 2016. godine.

Sudionici hodočašća, u izravnoj organizaciji Ministarstva, su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji predstavnici udruga  iz Domovinskog rata svih županija RH, grada Zagreba i djelatnici Ministarstva branitelja.

Prijevoz hodočasnika organizira Ministarstvo.

Za hodočasnike će se osigurati topli obrok i pitka voda nakon sv. Mise, te pakete s hranom u povratku iz Marije Bistrice podijelit će županijski koordinatori.( hodočasnici sami osiguravaju hranu pri dolasku).

 

Comments

comments

Pogledajte

Međunarodna konferencija 9. Centra znanja pod nazivom „Znanjem kroz izazove budućnosti“

Međunarodna konferencija 9. Centra znanja za društveni razvoj pod nazivom „Znanjem kroz izazove budućnosti“ održana …